Overkappingen

Een plek in de tuin om op warme zomeravonden tot laat te kunnen zitten, en in de koude wintermaanden een warme, knusse hoek met haard van te maken. Wie kiest voor een veranda in de tuin, heeft het allebei. Jij kiest de kleur van het hout – blank, grijs of zwart – en wij maken de veranda voor je op maat. Zodat hij perfect bij jouw tuin en woning past.

Wil je een pergola, schuur of overkapping in je tuin? Laat ook dat maar aan ons over. We denken graag met je mee over wat de beste plek is in jouw tuin voor de schuur. Of laten je voorbeelden van een pergola die we onlangs plaatsten; past zoiets niet ook in jouw tuin? Wat we ook in je tuin bouwen: we werken de boel zorgvuldig af. En natuurlijk regelen we ook de elektriciteit en verlichting.

Groen Compleet is goed met hout. Van tuinhuis tot schutting: wij bouwen het, en werken de boel zorgvuldig af. Natuurlijk regelen we ook de elektriciteit en verlichting.

Schuttingen

Een houten schutting is schitterend en geeft jouw tuin een stoere, stijlvolle twist. Onze favoriet: de zwarte schutting van Zweeds rabat.

Hout met een keurmerk

We werken met de allerbeste materialen en kiezen daarom vaak voor douglashout: dat is een duurzame houtsoort die lang meegaat. Het hout waar wij mee werken komt voornamelijk uit Frankrijk, van zagerijen met een PEFC-keurmerk.

Vier voorbeelden van overkappingen

Houtbouw