Tuinaanleg

Hoe gaat dat in zijn werk?

Dat begint met grondwerk, en onze stratenmakers komen langs om de door jou uitgekozen bestrating te leggen. Dan bouwen we de schuttingen en overkappingen. Als die basis klaar is, gaan we beplanten, inrichten en verlichten.

Wie en wanneer?

We gaan het liefst zo snel mogelijk aan de slag. Bij iedere tuin die we aanleggen, maken we vooraf een duidelijke planning. Daarbij houden we natuurlijk rekening met jouw voorkeuren. Ook bekijken we welke hoveniers uit het Groen Compleet-team de aanleg het beste op zich kunnen nemen.

Het ontwerp voor jouw droomtuin ligt klaar. Je hebt de materialen en beplanting uitgekozen en we hebben het ontwerp samen uitgebreid doorgenomen. Alles klopt. En dus kunnen we beginnen met de aanleg.

Groen Compleet

Tuinrenovatie

Ben je tevreden met de indeling van jouw tuin, maar vind je wel dat-ie een opknapbeurt kan gebruiken? Ook dan staat Groen Compleet voor je klaar. We maken van jouw tuin weer een plek waar je blij van wordt, zonder dat de boel volledig op de schop hoeft. Die mooie, oude fruitboom geven we een nieuwe plek in de tuin, en dat schuurtje wordt weer onderdeel van het geheel door sedum op het dak te leggen.

Hoe ziet jouw nieuwe tuin eruit?

Tuinaanleg
Tuinaanleg