Tuinontwerp

Inspiratie opdoen

Eerst willen we van je weten: wat betekent een tuin voor jou en hoe wil je ‘m nu en in de toekomst gebruiken? Wil je een tuin waar de kids lekker kunnen spelen? Een plek waar je bezig kan zijn – kan snoeien en kan maaien? Of staat ontspannen op een zonnig terras voor jou op de eerste plek?

Dingen om over na te denken. En dan helpt het om op zo veel mogelijk plekken inspiratie en ideeën op te doen. Kijk eens op onze inspiratiepagina: daar vind je foto’s van tuinen die we eerder hebben aangelegd. En speur in tijdschriften of online naar plaatjes van tegels, planten en tuinstijlen die jij mooi vindt. Of maak een moodboard op Pinterest en deel het met ons. Wij kijken met je mee.

Voordat we in jouw tuin beginnen, gaan we aan de slag met een doordacht ontwerp. Samen met jou bepalen we hoe we van jouw tuin een droomtuin maken.

En dan: aan de slag!

We zetten al jouw ideeën en wensen op een rij en gaan voor je aan het werk. Je krijgt van ons een handgetekend 2D-ontwerp op schaal, en komt langs bij Groen Compleet om het ontwerp te bespreken. In onze loods kan je kijken naar bijvoorbeeld de tegels die we veel gebruiken, het hout waar we mee werken en verschillende soorten kunstgras.

Een ontwerp voor iedere tuin

We hebben meer dan 35 jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen. En dat ontwerpen doen we samen met jou. We willen een tuin uitdenken die echt bij je past. En dus wordt jouw tuin geen kopie van een Pinterstplaatje, maar een plek waar jíj je thuis voelt. We werken daarom ook niet met één stijl, maar stemmen ons ontwerp af op jouw (buiten)leven. Een strakke, groene stadstuin, een bloementuin met ronde vormen of een luxe tuin met zwembad en zithoek: we zien overal een uitdaging in en creëren een tuin waar je het hele jaar door blij van wordt.

We kruipen graag voor je achter de tekentafel!

Tuinontwerp
Tuinontwerp