• Direct contact!
  • +31 (0)161 433 199

Over ons

Welkom bij GroenCompleet BV

Over ons

Groen Compleet telt 14 gekwalificeerde hoveniers die met veel kennis van zaken de zorg voor uw tuin van u overnemen. Wilt u uw tuin opnieuw inrichten? Na inventarisatie van uw specifieke wensen worden de mogelijkheden vertaald naar een origineel ontwerp. Precies zoals u wilt. Maatwerk dus.
Een tuin is een prachtig bezit, een klein stukje paradijs vlakbij huis waar u zich kunt terugtrekken van de drukte en stress van alledag. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en zorgt voor een constant veranderende tuin, van het groen en de frisse kleuren in de zomer naar de schitterende kleuren in de herfst.
Wilt u een nieuwe tuin of wilt u uw tuin een andere look geven, breng dan eerst uw wensen goed in kaart en laat u informeren over de mogelijkheden, wij helpen u graag op weg. Heeft u zelf groene handen of juist niet? Wilt u een gazon of juist bestrating, of misschien wel allebei? Er is zoveel mogelijk dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Onze vakmensen informeren u graag. U kunt altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken via het contactformulier.
Naast het ontwerpen en herinrichten van tuinen richt Groen Compleet zich ook op het onderhoud van bestaande tuinen. Een bruggetje, elektrische voorzieningen, een beregeningsinstallatie, metsel- en schilderwerk, complete tuinvijvers, tuinverlichting, bestratingen, tuinafscheidingen of dakterrassen? Groen Compleet is van alle markten thuis. Hoveniersbedrijf Groen Compleet is een Erkend Leerbedrijf.

Wie wij zijn

Een team van 14 tuinspecialisten.

Ons doel

Onze klant voorzien van zijn/haar droomtuin.

Partners

In samenwerking met onze partners.

Team

We maken het mogelijk met ons eigen team.
0
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0
Tuin specialisten
0
Aangelegde tuinen
Meer informatie?