Groen Compleet BV

Hoe het begon

Deze foto neemt je mee terug in de tijd: terug naar het jaar dat ontwerper en eigenaar Arjen zijn eigen hoveniersbedrijf begon. Ondertussen is dat ruim 30 jaar geleden en is er bést wat veranderd. Wist je dat Groen Compleet ook een tijdje een plantencentrum was in Teteringen? Nu kan je ons vinden in Bavel. Kom gerust een kijkje nemen!

Onze tuinontwerpen

Wil je een tuin van Groen Compleet, dan is het Arjen die ‘m voor jou ontwerpt. Dat doet-ie niet digitaal, maar op papier: ieder tuinontwerp is handgetekend, en wordt bovendien samen met jou gemaakt. We kiezen de ingrediënten (materialen, kleuren en vormen) die passen bij jouw buitenleven en brengen die samen op papier. We luisteren, schetsen en tekenen, en creëren zo een ontwerp op maat. Met kleur brengt Arjen het ontwerp vervolgens tot leven.

Het team

Het team

Het team van Groen Compleet bestaat uit hoveniers, stratenmakers en timmermannen. Zo kunnen we dat wat we ontwerpen meestal ook zelf uitvoeren. Alle kennis, kunde en spierballen onder één dak: dat is Groen Compleet. Samen maken we van iedere klus een prachtproject. Wil je ook werken bij Groen Compleet? Dat kan! We zijn doorlopend op zoek naar hoveniers en timmermannen die ons team willen versterken. Ook als je een stage wilt lopen, kan je ons een mailtje sturen.

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Neem contact met ons op!