• Direct contact!
  • +31 (0)161 433 199

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Een kleine, weelderige stadstuin met veel groen? Een strakkere en betekende tuin? Jou tuin is hoe dan ook uniek en heeft onderhoud op maat nodig. Onze hoveniers kunnen jouw plekje grondig en op de juiste manier onderhouden, zodat-ie het hele jaar lang in
topconditie blijft.

We onderhouden jouw (bedrijfs-)tuin op de manier waarop jij dat wilt. Van
snoeiwerkzaamheden en onkruidbestrijding tot bemesting en boomverzorging: jij kiest. We staan voor je klaar als het een keer nodig is, maar we kunnen natuurlijk ook vaste afspraken inplannen middels een onderhoudscontract. Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op!

 

Zelf onderhouden?

Het regelmatig onderhouden van je tuin is hoe dan ook belangrijk om ‘m in goede conditie te houden. Vind je het leuk om dat juist zelf te kunnen doen? Dat snappen we. We adviseren je dan uiteraard graag over hoe je dat het beste doet. Welke materialen heb je nodig? Hoe houd je de waterkwaliteit van je vijver optimaal? Hoe maak je het gazon winterklaar? Op al je vragen hebben we een antwoord. Bekijk ook eens de handige tuintips die we wekelijks delen op onze Instagrampagina.

Meer informatie?