• Direct contact!
  • +31 (0)161 433 199

Tuinontwerp - Groen Compleet BV

Tuinontwerp

Groen Compleet BV heeft ruime ervaring in het ontwerpen van tuinen in alle soorten en maten. Een tuin die past bij uw huis of bedrijf en bij uw wensen, onze architect denkt graag met u mee om tot een passend ontwerp te komen.
Een tuin is vaak een plek waar men even kan ontsnappen aan de dagelijkse drukte, een plek waar je even tot rust komt. Zoveel mensen zoveel smaken. Sommigen vinden het heerlijk om in de tuin te werken, anderen willen liever alleen maar niets doen. Afhankelijk van uw wensen denken we mee, wordt het een onderhoudsvriendelijke tuin of juist een tuin waarin u lekker zelf aan de slag kunt.
Met onze ervaring en uw ideeën en wensen komen we tot aansprekende ontwerpen.
Neem contact met ons op voor een afspraak of meer informatie.

Een tuin waarin je het hele jaar door geniet begint met een ontwerp van Groen Compleet. Onze
tuinontwerper vertaalt jouw wensen door naar een gedetailleerd plan, inclusief tekening op
maat. Dat doet hij in drie overzichtelijke stappen.

Tuinontwerp door Groen Compleet

in 3 overzichtelijke stappen

Stap 1: Inventarisatie

Onze tuinontwerper komt bij je langs om de tuin te bekijken en je wensen en ideeën door te nemen. Wil je een strakke en moderne plek met comfort of een zee aan kleurrijke bloemen in de tuin? Onze ontwerper kan met ieder stukje grond uit de voeten en denkt graag met je mee. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? Bekijk dan eens onze voorbeelden van recent aangelegde tuinen.

Stap 2: De tekening

Daarna verwerkt onze ontwerper al jouw wensen in een tekening. Met kleur brengt hij het ontwerp tot leven en eventuele uitleg krabbelt hij erbij. Aan alles wordt gedacht; de beplanting, bestrating en tuinverlichting stemt hij op elkaar af en worden in een goed evenwicht met elkaar samengebracht in het ontwerp. En de producten worden zorgvuldig uitgekozen – we werken alleen met de allerbeste materialen.

Stap 3: Begroting

Aan de hand van het tuinontwerp maken we een vrijblijvende offerte voor je op. Pas als jij helemaal tevreden bent beginnen we met het aanleggen van jouw droomtuin.

Meer informatie?