Hovenier

8 tot 38 uur per week

Als hovenier werk je iedere dag op een andere plek. Je werkt in kleine, wisselende teams. Je kan goed samenwerken en houdt van aanpakken. Het liefst heb je een afgeronde hoveniersopleiding. Heb je dat niet, maar wil je wel graag het vak leren, dan ben je óók hartstikke welkom!

Timmerman

8 tot 38 uur per week

Een overkapping, schuur of schutting: tuinhoutbouw is belangrijk voor Groen Compleet. Als timmerman- of vrouw wordt dat jouw verantwoordelijkheid. Jij bent goed met hout en kan zelfstandig aan de slag met houtbouwprojecten in tuinen van onze klanten, denk aan een veranda, vlonder of buitenkeuken.

Onze tuinontwerpen

Leerling Hovenier

BBL/BOL

Je wilt school en werk combineren op een leuke manier: je gaat aan de slag als leerling hovenier. Je houdt van aanpakken, durft je mond open te trekken en denkt mee. Je bent enthousiast over het vak, hebt zin om te leren en bent niet bang om dingen te proberen.

Bijbaantje: Hulphovenier

8 tot 38 uur per week

Je zoekt een vakantiebaan of bijbaantje maar wilt wat anders doen dan dan vakken vullen. Nou, wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken! Buiten én met je handen werken, dat vind je leuk. Je houdt van aanpakken, kan goed samenwerken en vindt het niet erg om vies te worden.

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Neem contact met ons op!