Hovenier (8 tot 38 uur per week)

Dit ben jij

Als hovenier werk je iedere dag op een andere plek. Je rijdt naar verschillende klussen in en om Breda: een rijbewijs heb je dus écht nodig. Je werkt in kleine, wisselende teams. We vinden het daarom erg belangrijk dat je goed kan samenwerken en duidelijk communiceert. Daarnaast hou je van aanpakken, denk je mee, ben je klantvriendelijk en een gezellige toevoeging aan ons team. Het liefst heb je een afgeronde hoveniersopleiding. Heb je dat niet, maar wil je wel graag het vak leren, dan ben je óók hartstikke welkom!

Dit bieden wij

We bieden je een afwisselende baan met een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je gaat iedere dag met plezier naar een klus en werkt in een gezellig, divers team. Op vrijdagmiddag is er vaak een kleine borrel met collega’s. Je kan bij ons 8 tot 38 uur per week werken, en ook in de winter gaat het werk door. Een deel van je werkkleding wordt voor je geregeld. Na een jaar is er kans op een vast contract.

In het kort
  • Je hebt een rijbewijs (B of BE)
  • Je kan zelfstandig én in een team werken
  • Je denkt mee en neemt initiatief
  • Een afwisselende baan met een goed salaris
  • 8 tot 38 uur werken per week, ook in de winter

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, stuur ons dan een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@groencompleet.nl.

Bel ons

Of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Stuur ons een mail

We laten zo snel mogelijk van ons horen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media voor tips, nieuwtjes en inspiratie.

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Neem contact met ons op!