Bijbaantje: Hulphovenier (8 tot 38 uur per week)

Dit ben jij

Je zoekt een vakantiebaan of bijbaantje maar wilt wat anders doen dan dan vakken vullen. Nou, wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken! Buiten én met je handen werken, dat vind je leuk. Je houdt van aanpakken, kan goed samenwerken en vindt het niet erg om vies te worden. De ene dag ga je op pad met een ervaren hovenier en help je in een tuin (let op: spierballenwerk!). De andere dag schilder je schuttingen, mag je op de grasmaaier zitten en maak je de werkplaats in orde. Geen zorgen, je hoeft geen ervaring te hebben in het groen. Je gaat altijd op pad met collega’s, die je uitleggen hoe het moet.

Waarom vakantiewerk doen bij Groen Compleet?

Kom in je vakantie(s) bij Groen Compleet werken, dan vliegen de dagen voorbij. Je doet afwisselend werk in een gezellig team en bent de hele dag buiten. Je kan veel uren maken en verdient een lekker centje bij. In een zomervakantie of herfstvakantie, of misschien wel in je tussenjaar: werken bij ons kan altijd. Stuur ons vandaag nog een mailtje met je CV en motivatie, wie weet kan je morgen al aan de slag!

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, stuur ons dan een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@groencompleet.nl.

Bel ons

Of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Stuur ons een mail

We laten zo snel mogelijk van ons horen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media voor tips, nieuwtjes en inspiratie.

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Neem contact met ons op!