Onze tuinontwerpen

Leerling hovenier (BBL/BOL)

Dit ben jij

Je wilt school en werk combineren op een leuke manier: je gaat aan de slag als leerling hovenier. Je houdt van aanpakken, durft je mond open te trekken en denkt mee. Je bent enthousiast over het vak, hebt zin om te leren en bent niet bang om dingen te proberen. Het is handig als je al een rijbewijs (B) hebt, maar geen vereiste. En ervaring heb je natuurlijk nog niet per se nodig. Die ga je tenslotte opdoen in de praktijk.

Waarom stage lopen bij Groen Compleet?

Je mag bij ons écht aan de bak. Je pakt niet alleen de kleine klusjes op, maar doet, onder begeleiding, wat een hovenier óók doet. Ervaren collega’s nemen je mee op sleeptouw en leren jou alles over het vak. En geen stagedag is hetzelfde: je mag alles proberen. Je gaat bestraten en beplanten, kunstgras aanleggen, werkt met de bladblazer en snoeischaar en leert machines besturen. Ook mag je helpen met het plaatsen van bijvoorbeeld schuttingen en onderhoud je kleine én grote (bedrijfs)tuinen. Heb je je stageperiode succesvol afgerond en wil je blijven? Die mogelijkheid is er!

In het kort
  • Je houdt van aanpakken en denkt mee
  • Je hebt zin om te leren
  • Je gaat écht aan de bak
  • Je krijgt verantwoordelijkheid
  • Mogelijkheid om te blijven na je stage

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, stuur ons dan een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@groencompleet.nl.

Bel ons

Of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Stuur ons een mail

We laten zo snel mogelijk van ons horen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media voor tips, nieuwtjes en inspiratie.

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Neem contact met ons op!