Timmerman (8 tot 38 uur per week)

Dit ben jij

Een overkapping, schuur of schutting: tuinhoutbouw is belangrijk voor Groen Compleet. Als timmerman- of vrouw wordt dat jouw verantwoordelijkheid. Jij bent goed met hout en kan zelfstandig aan de slag met houtbouwprojecten in tuinen van onze klanten, denk aan een veranda, vlonder of buitenkeuken. Je durft initiatief te nemen, bent creatief en hebt oog voor detail. Je hoeft niet als hovenier aan de slag, maar als je het leuk vindt om dat te leren, mag dat natuurlijk wel.

Dit bieden wij

We bieden je een afwisselende baan met een goed salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Je gaat iedere dag met plezier naar een klus en werkt in een gezellig, divers team. Je krijgt vrijheid om nieuwe dingen te proberen en kan 8 tot 38 uur per week bij ons aan de slag (ook in de winter is er werk). Een deel van je werkkleding wordt voor je geregeld. Na een jaar is er kans op een vast contract.

In het kort
  • Je hebt een rijbewijs (B of BE)
  • Je kan zelfstandig én in een team werken
  • Je denkt mee en neemt initiatief
  • Een afwisselende baan met een goed salaris
  • 8 tot 38 uur werken per week, ook in de winter

Als je interesse hebt om ons team te komen versterken, stuur ons dan een mailtje met je CV en een korte motivatie naar info@groencompleet.nl.

Bel ons

Of stuur ons een berichtje via WhatsApp.

Stuur ons een mail

We laten zo snel mogelijk van ons horen.

Volg ons op social media

Volg ons op social media voor tips, nieuwtjes en inspiratie.

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Jouw hoveniersbedrijf in Breda

Neem contact met ons op!